Segona derrota de la temporada de les cadets

S.R. LIMA HORTA "B"  58

Parcials: (11-19), (10-12), (11-15)(16-12)

Sara(2), Olivia (2), Júlia, Gina(3), Laia (2), Clàudia (4), Joana (5), Aida (12), Susanna (16), Ruth i Marta

Les cadets no van poder vèncer en el seu enforntament contra Lima Horta després de tres victòries consecutives.

El partit va estar marcat pel mal inici de les osonenques. La falta de tensió defensiva i d'activitat ofensiva va fer que tot el primer periode fos dominat per les visitants.

A partir d'aquí l'equip va aconseguir cambiar una mica la cara i treballar millor, però el pes dels primers minuts va ser molt gran i no es van aconseguir retallar diferències i es va arribar 21-31 al descans.

A la represa el partit va ser més igualat però les dinàmiques psicològiques dels dos equips s'acababen traduïnt en encert en la finalització de les accions per part de les visitants i en desenciert per part de les locals. Les diferències van arribat a ser de 15 punts, però ens els últims minuts les cadets van treure l'orgull que els quedava per intentar escurçar les distàncies arribant al 48-58 final.