30 de gener del 2012

Derrota del Pre-Infantil a Vilanova i la Geltrú

EB Femení Osona  44
Bàsquet Samà "A"  62

(5-5), (10-7), (15-2), (13-3), (6-2), (6-4), (6-9), (6-13)
Berta (4), Cristina (2), Eli (8), Maria (10), Judit (2), Marta (3), Anna (11), Carla (2), Júlia, Xènia (2)
Derrota de les petites de l'EB Femení Osona en el segon desplaçament, també llarg, de la segona volta fins a Vilanova i la Geltrú per enfrontar-se davant el Bàsquet Samà.

Primera part molt desconcertant de les jugadores, que van estar molt despistades els primers minuts i que van aconseguir estar tres punts per sota de les rivals gràcies a accions en atac en què la pilota va circular tot i les reduïdes dimensions de la pista.

Durant la segona part les nostres van deixar de lluitar a nivell defensiu, d'estar concentrades i de comunicar-se, fet que va ocasionar molts desajustaments defensius i que les locals aconseguissin cistelles fàcils. A més, les jugadores de Vilanova van estar intenses en defensa, ben el contrari que les nostres.

La tercera part va seguir la línia de la segona amb les nostres seguint toves en atac i poc actives en defensa. Just es va entreveure alguna millora en el joc en atac, acabant bé algunes accions i realitzant algunes accions defensives acceptables.

No va ser doncs, fins la quarta part (7è i 8è períodes) que les petites de l'EBFO van començar a posar-se a treballar més, tan a nivell ofensiu com defensiu, amb més comunicació i lluita en defensa i confiança i bones finalitzacions en atac, provocant moments d'inestabilitat en la defensa de les locals gràcies a accions de contraatac i accions individuals fruit de bones rotacions de la pilota.

Així doncs, toca seguir treballant, la constància i la intensitat de les petites de la casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada