Victòria agredolça de l'Infantil davant el Cornellà

EB Femení Osona 61
CB Cornellà "A" 48

(13-9), (12-15), (18-9), (18-9), (18-15)

Raventós (15), Gràcia (2), Molero (2), Roquer (6), Cumeras (3), Ania (6), Codina (4), Serra (4), Roselló (13), Puigdomènech (6)
Partit fluix el que es va viure el passat dissabte al municipal d'esports de Vic entre el Femení Osona i el CB Cornellà, 2n i 8è classificats respectivament a dia d'avui.

Després d'un inici desconcertant amb pocs intensitat i concentració per part dels dos conjunts, parcial de 4-2 els 8 primers minuts de partit, les locals apujaven l'intensitat per aconseguir un parcial de 9-2 en dos minuts per avançar-se en 4 punts a l'electrònic. Al segon període la dinàmica era la mateixa, amb poca mobilitat ofensiva i molt poca agresivitat en defensa, arribant al descans amb avantatge d'un punt per les locals.

A la represa les d'Osona començaven amb intensitat i posades en defensa, marxant de 11 punts amb 5 bons minuts, però novament la constància minvava i les locals van poder seguir dins el partit gràcies al treball del rebot. A l'últim períodeles locals van tornar a començar intenses marxant de 16 punts i sellant la victòria en un partit poc intens.

La propera setmana ens visita Lestonnac de Tarragona, equip dur que tot i anar 7è va derrotar a les de la plana a la primera volta.

Clica per veure les fotos del partit EBFO vs Cornellà (Infantil)

Clica per veure les fotos del partit EBFO vs Grup Barna (Pre-Infantil)