Victòria clara de les Cadets davant del Caldes

EB FEMENI OSONA  78
CN CALDES "A"  43

Sara (8), Olivia (12), Júlia(14), Gina (14), Estel (4) Dèlia (2), Clàudia (4), Joana (6), Aida(8), Sussana (6) i Marta (2)

Les cadets van aconseguir una nova victòria en derrotar el CN Caldes a Vic el dissabte passat en un partit marcat pel major ritme i encert de les osonenques durant tot el partit.
Els dos primers periodes van servir per sentenciar l'enfrontament gràcies a una gran defensa i a la possibilitat de correr fàcilment al contraatac. El ritme superior de les cadets tant ofensiu com defensiu va fer que marxessin al descans amb un clar 40-18 i demostrant per moments un gran joc col·lectiu.

A la segona part, lluny de relaxar-se, les noies de la comarca van mantenir el ritme ofensiu i van ampliar el marge en el marcador fins al 67-32. L'últim periode va estar marcar per la baixada de la intensitat i del ritme cosa que va portar al 78-43 final.
Aquesta és la tercera victòria consecutiva i deixa a les cadets amb un balanç de 4 victòries i una derrota al final de la primera volta. Les tres pròximes jornades, jugant contra el quart, el primer i el tercer classificats respectivament poden marcar la classificació final del grup i les grans de l'escola de bàsquet esperen que la millora mostrada en l'última jornada i en les últimes sessions d'entrenament serveixi per a seguir sumant en la classificació.