15 de novembre del 2011

Partit dificil per les Infantils

EB Femení Osona 45
Joviat la Salle "A" 41
Després de la important victoria aconseguida contre el CN Terrassa, les infantils van disputar un partit compicat davant un Joviat que, tot i ser l'ultim classificat del grup, va jugar com un dels equips capdavanters.

Les locals van sortir molt relaxades per l'exces de confiança, però tot i això van reaccionar i van augmentar la intensitat defensiva aconseguint que l'equip rival tingués moltes dificultats per fer cistella. En canvi, en atac, tot i que les accions eren molt bones no aconseguien anotar.

La segona part va ser igual que la primera amb una defensa molt bona pero amb un atac en el que, tot i que sortien molt bones accions tal i com ens tenen acostumats, no s'aconseguia finalitzar amb èxit. Tot i això, van saber jugar millor els minuts finals i es van poguer endur el partit per un ajustat 45-41.

Aquest cap de setmana toca llevar-se d'hora per jugar contre el CB Parets, un altre dels equips de la part baixa però que sol donar molta molta guerra i ho lluita tot.