8 de març del 2012

L'Infantil posa contra les cordes al líder

EB FEMENI OSONA 48
UE MATARÓ "A" 55

Jiménez, Serra, Parareda, Yuste, Llabrés, Ania, Coll, Prats, Erra, Moral, Móra


Inici de la segona volta de la Fase Regular de l'Infantil, que rebia aquest cap de setmana al líder imbatut de la categoria, UE Mataró, ferm candidat a guanyar el Campionat de Catalunya. Les d'Osona van aprofitar un partit com el del líder per recuperar les bones sensacions després de la derrota amb Hospi.
El partit va començar amb molta igualtat pels dos costats entre dos conjunts amb defenses molt consistents que donaven a veure un partit dur i complicat. Al primer en agafar la iniciativa va ser el Mataró, que amb 3 contraatacs consecutius obria una petita escletxa per marxar 8 punts en el marcador, però les d'Osona lluny de tirar la tovallola, van seguir treballant amb molta intensitat per recuperar el desavantatge.

A la represa, la tònica es va mantenir durant tota la segona part. Les del maresme sense jugar còmodes en atac per la bona defensa de les de la plana, i les nostres aprofitant les oportunitats per mantenir el partit empatat fins al final del 7è període. En la recta final del matx, Mataró va aprofitar la seva superioritat física sota cistella per aconseguir un petit avantatge i emportar-se un partit en el que els dos equips van fer mèrit per emportar-se la victòria.

Molt bones sensacions per part de les de la plana a l'inici de la segona volta, en la que esperem que aquestes jugadores treballin per oferir-nos més partits com el d'aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada