EB Femení Osona 65
Lestonnac 48

(18-15), (11-13), (13-13), (23-7)

Raventós (16), Molero (6), Roquer (2), Cumeras (4), Ania (6), Codina (9), Serra (4), Roselló (12), Puigdomènech (2)
Victória treballada del Femení Osona davant un equip molt lluitador i intens com Lestonnac. Després d'un inici en el que l'EBFO portava l'iniciativa però Lestonnac l'encert (sobretot des de 6,25), les locals arribaven al descans amb un avantatge mínim d'un sol punt.

A la represa les de la plana van aprofitar per córrer i donar velocitat al joc en atac, però el problema restava en el rebot defensiu, donant segones i terceres opcions a les de Tarragona que les permetia seguir dins el matx.

A l'últim període, un parcial inicial de 11-1 favorable a les d'Osona donava un avantatge important a les locals que ampliarien fins els 17 punts d'avantatge al final del període després de 10 minuts d'un alt percentatge d'encert, acompanyat d'un augment de la intensitat del grup en defensa.

Aquesta setmana, l'Infantil visita a les 10:30h de dissabte la pista del Girona FC, pista sempre complicada davant un rival dur.