Victòria de les peques contra el BF Viladecans

EB Femení Osona 79
BF Viladecans "A" 46

Sara (12), Marta S (8), Laia (6), Raquel (-), Abril (10), Dèlia (18) Lara (8), Estel (4), Rut (8), Marta M (3), Berta (2)

(17-6), (13-2), (13-8), (12-11), (14-10), (10-9)
Bon partit de les Pre-Infantils en que van superar a un dels rivals en que a la primera volta més problemes va donar.

El partit va començar amb molta intensitat amb defensa per part de les locals la quan cosa va generar contraatacs fàcils i cistelles facils. Aquesta va ser la dinàmica de la primera part amb la qual es va arribar al descans amb una diferència de 19 punts (37-18).

A la represa les locals van sortir bastan relaxades degut a la diferència en el marcador i la diferència anava augmentan molt a poc a poc, i a més les jugadores del Viladecans no va donar per perdut en cap moment el partit amb la qual es va arribar al resultat final de 79-46.

Aquest dissabte toca visitar la que sembla ser la pista més complicada de la competició, la pista de l'Hospitalet, un rival directe de les primeres posicions de la competició.