18 de març del 2011

Balanç de la 1a volta de les Pre-Infantils

Un cop acabada la primera volta de la fase regular de l'equip Pre-Infantil de l'EB Femení Osona valorem la trajectòria de les jugadores de la generació del '98.
Les jugadores entrenades per Oriol Rodriguez i Xevi Barriobero han finalitzat la primera volta al grup 1 de la Fase Regular a nivell A1 invictes guanyant els 8 partits disputats. Aquesta fase regular està servint al grup per acabar de consolidar-se per compactar tenint en compte que estem parlant d'un equip nou format per jugadores de varis equips.

La sort de tenir rivals molt durs en aquesta segona fase ha aportat l'experiència necessària a l'equip per aprendre a ser cada vegada més constants i adaptar-se als canvis tècnics i tàctics que suposa la categoria. Arribar invictes a l'equador de la lliga ha aportat la confiança necessària al grup de jugadores que està recullint els fruits del treball fet des d'inici de temporada.  

Aquest cap de setmana les Pre-Infantils inicien la segona volta amb la visita del BF Viladecans al Municipal d'Esports de Vic, tret d'inici d'una segona volta que es preveu emocionant davant rivals complicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada