3 de març del 2011

Amistós de l'EBFO amb la Selecció Catalana Mini

El passat diumenge, un combinat dels equips Pre-Infantil i Infantil femení de l'EB Femení Osona entrenat per Oriol Rodriguez i Xevi Barriobero, viatjava fins a Barcelona per jugar un partit amistós contra la Selecció Catalana Mini Femenina, grup que està preparant els propers campionats d'Espanya que es celebren a Cadis per Setmana Santa.

El partit va servir al conjunt mini per seguir amb la preparació pels campionats, i a les jugadores de la comarca d'Osona la possibilitat de viure una experiència diferent i la possibilitat de disputar un partit amistós amb les millors jugadores minis del nostre país.
El partit va ser molt intens per part dels dos conjunts amb una selecció molt lluitadora i agresiva que aconseguia marxar al descans amb un avantatge de 20 punts després d'una "pajara" important de les osonenques. A la represa la dinàmica del partit va canviar i va ser les de la plana que a força de treball i constància aconseguien remuntar el resultat advers per emportar-se la victòria final per 5 punts.

El de menys és el resultat, i la valoració molt positiva per l'experiència viscuda pels dos equips de la nostre escola de bàsquet. Des de l'EB Femení Osona només ens queda agraïr a l'Enric, Gerard i Blanca (Cos tècnic de la Selecció) la invitació i desitjar-los molta sort pels propers campionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada