3 de març del 2011

Balanç de la primera volta de les Infantils

Un cop finalitzada la primera volta de la fase regular de l'equip Infantil de l'EB Femení Osona, el cos tècnic valora molt positivament la primera posició que les osonenques mantenen amb CBF Sarrià.
El treball del grup des de l'inici de temporada ha anat creixent progressivament tant tècnica com tàcticament, i les jugadores són conscients de la duresa d'una competició com és la Categoria Infantil Nivell A-1, on l'únic que val és ser regular per aconseguir estar entre els millors al final de la fase regular. La constància de les d'Osona i el treball diari ha portat a que fins el dia d'avui mantinguin el balanç de 7-1, lluitant de valent i amb finals d'infart davant clubs consagrats al nostre país. De totes maneres, la derrota a casa el cuer a la 3a jornada demostra també que ningú es pot permetre abaixar la guàrdia, i de moment, el missatge ha arribat.

En resum, només queda gaudir al màxim de l'experiència de poder competir amb els millors equips del país, i el treball del dia a dia decidirà fins on arriba aquest equip.

Clica per veure l'Històric de Resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada