EB Femení Osona 44
Paidos-Asfe 32

Sara (15), Marta S (6), Laia (3), Raquel (3), Abril (2), Lara (-), Estel (4), Rut (5), Marta M (4), Berta (2)

(7-6), (6-7), (0-3), (11-6), (6-8), (14-2)

Victòria de les Pre-Infantils davant d'un Paidos que anava amb moltes baixes. El partit va començar amb molta igualtat, amb els dos equips molt agressius en defensa,  causant excessius errors en el atac. Les diferències eren mínimes, 3 amunt les locals, 3 amunt les visitants, fins arribar al descans amb una diferència de 3 punts a favor de les jugadores del Paidos.

A la represa es va seguir amb la mateixa tònica de joc i no va ser fins a l'últim període on les jugadores locals, després de 40 minuts de joc, van aconseguir marxar al marxador i van arribant a l'avantatge final de 14 punts amb un parcial de 14-2.