Sagrada Familia Claror 47
EB Femení Osona 57

Sara (8), Marta S (4), Laia (1), Raquel (7), Abril (6), Dèlia (12), Lara (2), Estel (3), Rut (4), Marta M (6), Berta (4)

(7-12), (4-6), (6-11), (8-16), (9-5), (13-7)
Bon partit de les noies del Pre-Infantil en el que es van imposar davant d'un dels rivals més durs de la liga. El matx va començar amb molta intensitat per part dels dos equips però amb més encert per les visitants que, de mica en mica van anar marxant en el marcador, fins arribar al descans 12 punts per sobre (17-29).

A la represa, el quart període va seguir la mateixa tònica que el primer la qual cosa va afavorir a arribar al final d'aquest 20 punts per sobre, però, el dos següents, les jugadores de l'Osona es van relexar i les locals van aprofitar per retellar distancies i posar-se només a 10 punts al final del partit.

Aquest dissabte toca rebre la visita del Paidos, un altre equip fort de la lliga.