22 de febrer del 2011

Final d'infart i victòria per l'Infantil

EB Femení Osona 64
Joventut BBC 62

(4-22), (17-14), (20-16), (23-10)

Laia (20), Sara (2), Júlia, Gina (4), Martina (3), Dèlia (2), Clàudia (12), Joana (2), Susanna (17), Cristina (2)

Victòria importantíssima de les jugadores entrenades per Xevi Barriobero i Oriol Rodriguez aquest cap de setmana a Tona, contra un rival directe i un equip molt complet com és el Joventut BBC.

Tot i que el Femení Osona va guanyar 3 dels 4 períodes van suar de valent per remuntar un parcial de 4-22 en un primer període pèssim per part de les locals que van quedar KO amb l'intensitat de les de Badalona.

Les osonenques van començar el partit al 2n període, essent conscients de la importància del partit i creient en una remuntada que no arribaria fins la recta final del matx. Tot i que amb atac hi començava a haver molta mobilitat per treure bones situacions de bàsquet el problema seguia estant en una defensa molt poc agresiva.

A la represa, les locals van sortir a pista molt intenses, aconseguint retallar diferències fins els 8 punts, tot i fallar gran quantitat de tirs lliures. Un tiple especacular des del seu propi camp per part del BBC deixava el marcador amb un 41-52, i l'obligació per part de les d'Osona a fer un gran últim període, i aixi va ser. Un parcial de 17-2 (3 triples de Susanna Roselló) posava un punt per davant al Femení Osona a falta de 2 minuts per la fi del partit. En l'última possessió de partit i amb les locals dos punts per sobre, les de badalona van fallar el triple de la victòria.

Gran partit entre dos equips molt treballadors que si segueixen amb aquesta dinàmica poden estar ben amunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada