28 de febrer del 2011

Final de 1a volta amb victòria per les Infantils

AEBE Sarrià '98      50
EB Femení Osona   51

(12-15), (17-12), (11-13), (10-11)

Raventós (18), Gràcia (3), Molero, Roquer (3), Cumeras, Ania (2), Codina (10), Serra (2), Roselló (9), Puigdomènech (2)
Inici de partit completament diferent al de les últimes setmanes amb un Femení Osona molt concentrat que marxava amb un 2-10 d'inici, portant la iniciativa del partit. A partir d'aquí, un temps mort local frenava la superioritat visitant, aconseguint remuntar fins el 12-15 a l'electrònic. Al 2n període, amb els dos conjunts molt concentrats, es va donar un intercanvi de cistelles generats per molta mobilitat ofensiva, però a les d'Osona els faltava encert de cara cistella,arribant al descans 2 punts per sota.

A la represa, les de la plana tornaven a sortir molt intenses i aconseguien novament un parcial de 2-11 que posava les visitants 7 punts per sobre a la meitat del període, però novament les de Sarrià aprofitava la seva superioritat física sota cistella per empatar el partit al final del període. Començava l'últim període i el Femení Osona tornava a prémer l'accelarador per posar-se per davant la primera meitat de període amb un parcial de 2-9, peró Sarrià lluny d'abaixar els braços va lluitar fins l'últim segon de partit per la victòria.

Finalment nova victòria per l'EB Femení Osona en un partit interessant que permet a les d'Osona ocupar la primera posició junt amb CBF Sarrià al final de la primera volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada