8 de febrer del 2011

L'Infantil es retroba amb la victòria

EB Femení Osona 66
Unigirona FC 52

(17-15), (21-15), (18-7), (10-15)

Raventós (20), Molero (4), Roquer (12), Cumeras (3), Ania (12), Codina (8), Serra (2), Roselló i Puigdomènech (5)

Després d'una dura setmana d'entrenaments amb 3 baixes per grip i pocs efectius per treballar, el Femení Osona rebia la visita rebia la visita a Tona d'un rival dur, l'Unigirona que arribava al matx amb el mateix balanç de victòries i derrotes que les osonenques.
Un bon inici de les d'Osona permetia portar la iniciativa i marxar amb un parcial d'inici de 13-4. De totes maneres les de Girona van posar-se les piles i amb un parcial final de període de 0-6 es posaven a només dos punts a la fi del primer període. A partir del segon període les d'Osona va tenir les idees molt clares en atac, i un Girona espès que només anotava des de la línia de tirs lliures.

A la represa, la tònica del partit es va accentuar a favor de les locals que aconseguien un parcial d'inici de 12-0 que trencava definitivament. L'avantatge de 20 punts es va mantenir al marcador fins als 3 últims minuts de partit un parcial de 0-8 per part de les visitants deixava la diferència final en 14 punts.

Victòria molt important d'un EB Femení Osona que tot i patir baixes importants va saber lluitar i tirar endavant un partit molt complicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada