EB Femení Osona 63
Basquet SAMA 52

Sara (9), Marta Serra (9), Laia (8), Raquel (10), Abril (2), Dèlia (9), Lara (3), Estel (10), Rut (-), Marta Moral (2), Berta (1)

(12-10), (7-10), (11-10), (11-5), (11-8), (11-19)

Després de la victòria aconseguida contra LESTONNAC la setmana passada, les jugadores d'Osona van aconseguir una important victòria contra el SAMÀ, un dels rivals més forts de la fase.

Partit molt igualat durant la primera part, on cap equip dominava clarament el marcador, arribant al descans amb un empat al marcador (30 - 30).
 A la represa, les jugadores locals van sortir molt motivades i van aconseguir obrir de mica en mica, i a base de molta defensa, una petita diferència al marcador que aniria augmentant al llarg dels següents períodes fins a arriar al resultat final de 63-52.

Felicitar a les jugadores del SAMA pel bon parit i per no donar-lo per perdut en cap moment.
Ara a seguir treballant de cara el partit de dissabte contra el CN Terrassa, un dels equips de la part alta de la classificació.