Victòria de l'Infantil en un desplaçament complicat

SEDIS 51
EB FEMENI OSONA 67

(14-7), (5-22), (9-23), (23-15)

Raventós (8), Gràcia (18), Molero, Roquer (5), Cumeres, Ania (9), Codina (18), Serra (3), Roselló (2), Puigdomènech (4)
 Nova victòria de les Infantils en el seu llarg desplaçament fins la Seu d'Urgell, on les d'Osona van mostrar 2 cares molt diferents al llarg del matx.

Un inici molt pobre per part de les visitants permetia a les de la Seu marxar de bon principi en el marcador amb un parcial de 14-2 en 9 minuts de joc. Les d'Osona van arreglar el resultat amb un últim minut de treball que ajustava el marcador a 14-7. Al segon període les dinàmiques vanc canviar per complet, i un Osona molt intens i treballador marcava diferències davant un SEDIS perdut per la pista. D'aquesta manera, les d'Osona aconseguien capgirar el marcador, arribant al descans 10 punts per sobre.

A la represa la bona dinàmica de les de la plana es va mantenir, i amb les idees clares en atac i el treball de grup en defensa permetien trencar el partit, aconseguint un avantatge final de.

Aquesta setmana el Femení Osona rep la visita d'un dels rivals més complicats, a les 12:30h del dissabte al Municipal d'Esports de Tona.