CN Terrassa 59
EB Femení Osona 29

(4-17), (6-13), (9-20), (10-9)

Laia (14), Sara (4), Júlia (6), Gina (6), Martina, Dèlia (2), Clàudia (5), Joana (4), Susanna (12), Cristina (6)

Comença la segona volta de la Fase Prèvia i l'Infantil es dirigia per segona setmana consecutiva cap a terres egarenques per enfrontar-se al CN Terrassa.

L'inici del partit va ser molt intens per part de l'EB Femení Osona aconseguint un parcial de 13-0 inicial que deixava encarrilada la victòria als 7 minuts de joc. A parti d'aquí, les jugadores de Terrassa van començar a lluitar per jugar de tu a tu a un Osona que va ser molt superior dins el terreny de joc.

A la represa, el cansament i l'agresivitat per part dels dos equips va fer baixar la qualitat de l'encontre. En l'inici del quart període, la nostre jugadora Gina Roquer va haver de ser canviada per un mal gest en un contraatac, ocasionant-li un esguinç de turmell. Li desitgem a la Gina una ràpida recuperació ja que la volem veure de nou per la pista ben aviat.

Aquesta setmana el rival és l'AEC Collblanc de l'Hospitalet, el dissabte a les 12:15h al pavelló municipal d'Esports de Torelló.