BF Viladecans A 45

(20-4), (12-4), (12-4), (14-7), (8-13), (13-13)

Sara (10), Marta Serra (12), Laia (lesió), Raquel (14), Abril (2), Dèlia (15),
 Lara (baixa),Estel (8), Rut (lesió), Marta Moral (6), Berta (12)

Segon partit d'aquesta segona volta, on les d'Osona han tornat a trobar el seu joc després del partit del passat cap de setmana on van patir fins al final a Terrassa, però van sortir victorioses.

Gran primera part de les locals que van sortir molt concentrades i amb molta intensitat tant amb atac com en defensa. Arran d'això, la intensitat va permetre que l'avantatge augmentés durant els tres primers períodes fins arribar al resultat de 44 a 12 al descans.

La segona part va començar amb el mateix ritme de partit, tot i que, a mesura que anaven passant els minuts, el coixí que tenien les locals va fer que es relaxéssin i permetéssin que les de Viladecans juguéssin al seu joc arrivant al resultat final de 79 a 45.

Tot i el bon joc demostrat durant els primers períodes de partit, s'haurà de seguir treballant per millorar petits detalls. La pròxima setmana el partit torna a ser a casa contre el CB Grup Barna a les 9:15 h del diumenge.