9 de novembre del 2010

Victòria ajustada de l'Infantil

JE Terrassa 57
EB Femení Osona 66

(10-12), (15-18), (16-12), (16-24)

Laia (12), Sara (3), Júlia (6), Gina (8), Martina (2), Dèlia (6), Clàudia (4), Joana (2), Susanna (23), Cris (2)

L'EB Femení Osona tornava a la competició després del pont de la setmana anterior. El rival d'aquesta última jornada de la primera volta era la sempre complicada JE Terrassa, que arribava al partit amb el mateix balanç de victòries que les nostres.

Un Osona desencertat va començar el partit intens i amb bon ritme que va anar derivant en precipitació al veure que la pilota no acabava de passar pel cércol. Al segon període l'equip es va començar a obtenir bàsquets amb jugades elaborades davant una JET molt lluitadora que no donava cap pilota per perduda. 

A la represa, les egarenques conscients de les seves possibilitats van portar a terme un alt nivell de joc que va esborrar de la pista a les osonenques, impotents al veure que cometien molts errors producte de la tensió. En el quart període es va entrar amb l'avantatge d'un sol punt per les d'Osona que, sense fer un període espectacular, van ser capaces de jugar contra la pressió i tirar endavant un partit complicat per acabar amb victòria per 9 punts de diferència.

El repòs va passar factura a les osonenques que no van acabar de trobar el ritme del partit, però de totes maneres el partit va servir per saber gestionar resultats ajustats en partits on no surten les coses.
 Aquesta setmana s'inicia la segona volta de la fase prèvia, altra vegada a Terrassa, contra el CN Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada