25 de març del 2010

Victòria i segona posició pel Pre-Infantil

EB Femeni Osona 49
AE Hospitalet 43

Laia (18), Sara, Júlia (4), Gina (6), Martina, Dèlia (4), Clàudia (7), Joana, Susanna (12), Cristina


Primer partit oficial al municipal d'Esports de Torelló davant un dels rivals més forts de la categoria, equip davant el qual a la primera volta  les osonenques havien perdut per un punt en un partit amb poc encert. En aquesta ocasió, les nostres eren conscients que un bon partit acompanyat d'un bon treball de grup portaria a la victòria. Així va ser, l'EB Femení Osona va sortir molt intens des del primer minut aconseguint un avantatge de 7 punts que s'aniria mantenint fins al final. Les de l'Hospitalet no van tirar en cap moment la tovallola tot i anar sempre al darrere al marcador.

Després d'aquesta jornada, les osonenques han empatat a victòries a les del llobregat amb el bàsquet average a favor. Aquesta setmana toca descans per Setmana Santa i el proper rival després de festes serà el SAFA Claror de Barcelona.
Per la seva banda, el nostre Infantil va haver de suspendre el partit amb el CB Llavaneres per problema d'horaris, quedant pendent una nova data per disputar-se el partit. Aquesta setmana, de totes maneres, les jugadores entrenades per Anna Farrés i Xevi Barriobero tenen un desplaçament important contra un rival directe com és el Safa Claror de Barcelona, aquest dissabte al matí. Molta sort noies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada