DERROTA DE L’INFANTIL A LA PISTA DE LA JET

JET 74
EB Femení Osona 53

(22-12), (25-5), (9-25), (8-11)

Ja d’entrada la JET va demostrar el perquè està entre els 4 primers classificats, dominant amb claredat els dos primers períodes.
La primera part l’EB Femení Osona va mostrar una de les seves pitjors cares. Amb una pressió 3-1-1 després de cistella provocant moltes pèrdues de pilotes de les osonenques, la JET va aconseguir cistelles fàcils, fent un parcial de 17 a 2 favorable en els cinc primers minuts de partit. A partir d’aquí hi va haver una petita reacció de les osonenques, augmentant la intensitat defensiva i tenint més claredat a l’hora de treure la pilota de la pressió van aconseguir retallar diferències i finalitzar el primer quart amb un 12 a 22. Semblava que les osonenques s’havien començat a posar el partit però el segon període va ser totalment de la JET. Sense intensitat defensiva, de nou amb molts problemes per superar la pressió i sense idees ni mobilitat en atac es va arribar el descans amb el resultat de 47 a 17 favorable a les de Terrassa.
Després de la mitja part, les noies de l’infantil van recuperar les bones sensacions dels últims partits i van ensenyar la seva millor versió. Tornant a construir l’atac a partir d’una defensa intensa, negant penetracions fàcils a cistella, treballant dur les línies de passe i bloquejant bé el rebot es va aconseguir recuperar pilotes. Jugant de manera més intel·ligent en atac, ara sí amb més mobilitat, buscant diferents opcions, i sortint molt millor de la pressió, van aconseguir mica en mica retallar distància en el marcador.
Tot i així, l’esforç fet els últims dos períodes no varen ser suficient per remuntar el partit i van acabar perdent 74 a 53.

Laia , Judit , Olivia , Mireia , Carlota , Aida , Clara , Laura , Paula Rovira , Paula Bertran , Carla