25 de març del 2010

Participació de les nostres jugadores amb les Seleccions Catalanes

Arriben les vacances de Setmana Santa, i amb aquestes les diferents convocatòries per les Seleccions Catalanes de Basquetbol a diferents torneigs i campionats. Vàries jugadores de l'EB Femení Osona han estat convocades per aquestes dates:

Del 27 al 31 de març 
Les Seleccions Catalanes Minis al XXIII Campionat d'Espanya
La jugadora nascuda l'any 98, Delia Ania, viatge aquest divendres cap a terres andaluses per disputar amb Catalunya els Campionats d'Espanya de Minibàsquet. L'expedició catalana, disputarà del 27 al 29 de març la primera fase de la competició, mentre que les eliminatòries i fases finals se celebraran el 30 i 31 de març.

Catalunya, en categoria femenina, s'enfrontarà a les seleccions de Madrid, Canàries, Castella i Lleó i Cantàbria dins el grup B de l'Especial Femení. Les jugadores dirigides pel seleccionador Enric González i els seus ajudants Jordi Llinàs i Cristina Ibáñez, debutaran a la primera jornada contra les càntabres, mentre que després d'una segona jornada de descans, s'enfrontaran a les madrilenyes i canàries abans d'acabar aquesta fase prèvia contra les castellanolleoneses.
Cliqueu per veure els resultats

Dissabte 27 de març
Torneig de Seleccions Territorials (1997)
Aquest dissabte, la FCBQ organitza a Tortosa (Ciutat del Bàsquet Català 2010) el Torneig de Seleccions Territorials de jugadors i jugadores nascuts l'any 1997. En aquesta ocasió, tres de les nostres jugadores hi participaran representant la província de Barcelona, per enfrontar-se amb la resta de província.

Les jugadores convocades són Júlia Molero, Susanna Roselló i Laia Raventós.
Podeu consultar els horaris de la diada clicant aquí

2, 3 i 4 d'Abril 
Torneig Internacional de Pau (França)
La Federació Catalana ha convocat 12 jugadores per representar Catalunya en un Torneig internacional que es disputa a Pau (França) els dies 2,3 i 4 d'abril.
En categoria femenina, Catalunya jugarà contra el KK Vizura, EBPLO Paune, HTV Seyne 3, Aquitaine i UE Mataró.

EL combinat Català el formen: Paula Curto (Club Bàsquet Amposta), Laia Espín (Club Bàsquet Femení Sarrià), Clara Maspons (Club Bàsquet Granollers), Júlia Molero (EB Femení Osona), Laia Raventós (EB Femení Osona), Andrea Pujol (Reus Deportiu), Adelaida Rubio (Reus Deportiu), Yasmin Sancho (Reus Deportiu), Andrea Grau (Unió Bàsquet Sant Adrià), Ainhoa López (Unió Bàsquet Sant Adrià), Agustina Pérez (Unió Bàsquet Sant Adrià), Anaïs Portillo (Unió Bàsquet Sant Adrià).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada