12 de març del 2012

Victòria treballada del Pre-Infantil amb el Llor

EB FEMENI OSONA  63
BÀSQUET LLOR  61

(2-7), (12-4), (10-7), (4-9), (10-4), (8-16), (9-5), (8-9)

Vidal , Canals (3), Ausió (4), Roquet (14), Muñoz (2), Miralpeix (9), Vivet (14), Moreno, Arcarons (4), Cussó (12), San José (1)

Final de la primera volta de la Fase Regular en la que el Femení Osona rebia la visita del Bàsquet Llor de Sant Boi de Llobregat, un equip molt consistent que venia com un dels cocos de la lliga.

Després d'un inici de desencert per part local, les del llobregat van aprofitar per avançar-se lleugerament en el marcador, però un molt bon treball ofensiu donava un petit avantatge de 6 punts amb les d'Osona molt posades. En el 4t període però, es va girar la truita i les de Llor es van situar un punt per sota al descans.

A la represa, les de la plana van tornar a demostrar el seu bon treball en un partit que servia per demostrar-se a elles mateixes el que són capaces de fer quan estan confiades i sense por, aconseguint oferir moltes estones de bon joc, i tot i un moment de colapse el 6è període, l'equip va saber jugar els moments de presió per mostrar-se consistent i emportar-se la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada