Victòria de les cadets en el retorn a Vic

EB FEMENI OSONA 65
CB IGUALADA 1996 59

(17-15)(15-12)(9-21)(25-11)

Sara (5) Olivia (15) Júlia(3) Gina (4) Dèlia (6) Clàudia (9) Joana (4) Aida (5) Susanna (14) Marta

Victòria de les grans de l'escola de bàsquet en el partit jugat contra Igualada. Bon partit de les osonenques amb la única nota negativa de la falta de control del rebot defensiu. Les cadets van sortir a la pista amb una intensitat superior a la de la setmana anterior i amb molta més movilitat en atac. Això va permetre ser més intenses en el joc interior - exterior i en les penetracions per generar. Aquesta activitat va donar un plus ofensiu durant tota la primera meitat que va portar al descans el marcador de (31-27).

A la represa les locals es van trobar més encallades en atac i amb menys espais per circular, cosa que, sumada a la falta de rebot defensiu va deixar el marcador al final del tercer periode en (40-48). A l'últim quart, les cadets van assumir que el camí de la victòria passava per la defensa i, sobretot, el rebot defensiu i van aconseguir estar més de 5 minuts sense permetre un sol rebot ofensiu de les visitants. Això va ofegar les opcions ofensives de les noies de l'Igualada i va portar a les cadets a dominar el marcador al minut 37 (54-51). D'aquí al final, la bona feina defensiva i l'encert en moments claus amb el marcador ajustat va portar a la victòria final.