EB FEMENI OSONA 47

(14-10), (21-10), (11-17), (21-10)

Sara(4), Júlia (6), Gina(4) Dèlia(15) Clàudia (3) Joana (4) Aida(6) Susanna (5) Marta

Derrota de les cadets en el debut a Interterritorial.

Les cadets no van ser capaces de guanyar a la pista del SESE en el seu debut a Interterritorial. Els dos primers periodes van marcar el desenvolupament del partit, les noies d'Osona es van mostrar molt poc actives en atac i no van ser prou dures al darrere fent això que s'arribés al descans amb un ampli 35-20 per les locals. A la represa, les cadets van treure el caràcter i es van mostrar molt més agresives en defensa i actives en atac. Això va fer que al minut 5 del tercer periode aconseguissin arribar un punt per sota després d'un parcial de 2-15. Al final del periode van rebre dos triples consecutius que van minvar la il·lusió que havia portar a l'equip a entrar dins el partit.

A l'inici de l'últim periode, un triple tornava a posar emoció al marcador deixant-lo (46-40), però dos triple consecutius de les locals van ampliar l'aventatge en un partit que va quedar vist per senctència fins al 67-47 final.