2 de gener del 2012

Quatre osonencs amb les Seleccions Catalanes

Aquest dilluns 2 de gener de 2012 les Seleccions Catalanes Cadet i Infantil marxen cap a Valladolid on, del 3 al 7 de gener, participaran en els Campionats d'Espanya de Bàsquet en Edat Escolar per seleccions autonòmiques de categoria Cadet i Infantil.
La present edició dels campionats compta amb la presència de 4 osonencs en les diferents seleccions catalanes. Amb la Selecció Cadet Masculina, el vigatà Aleix Pujadas que està jugant per 4a temporada a la cantera blaugrana; amb la Selecció Cadet Femenina, la jugadora de Santa Eulàlia de Riuprimer, Laia Raventós, que la present temporada forma part del programa Segle XXI i provinent de l'EB Femení Osona; i amb la Selecció Infantil Femenina, la manlleuenca Dèlia Ania, jugadora de l'EB Femení Osona, juntament amb la vigatana Anna Farrés, qui forma part del cos tècnic d'aquest equip.

Felicitar als 4 per la oportunitat brindada com a premi al treball, mostrant que el Bàsquet Osonenc té el seu paper rellevant en el context basquetbolístic català.

Web dels campionats
Selecció Catalana Cadet Masculina
Selecció Catalana Cadet Femenina
Selecció Catalana Infantil Femenina

1 comentari: