31 de desembre del 2011

L'Infantil de Torneig a Milà

 L'Infantil Femení ha participat els dies 27, 28 i 29 de desembre en la 5ena edició del "Torneig Ciutat de Milà", en el qual l'EB Femení Osona participava per segon any consecutiu. Les Infantils es van haver de llevar ben d'hora el dia 27 ja que que les 5h es trobaven al pavelló per marxar cap a l'aeroport del Prat direcció Itàlia.
L'equip viatjava a Milà amb les absències de Rut Erra i Dèlia Ania, la primer al estar de vacances i la segona al estar concentrada amb la Selecció Catalana que participarà als propers Campionats d'Espanya. Les altres 9 jugadores, amb Uri Rodriguez i Xevi Barriobero arrivaven a Milà a les 9:30h del matí, per ubicar-se i preperar el primer partit del Torneig que els enfrontava a les 15h contra l'amfitrió, Sanga Basket Milano. Les jugadores locals acollien en les seves cases a les nostres jugadores, amb les que van fer molt bona relació.

Els equips participants al Torneig eren els següents: Sanga Basket Milano, Pallacanestro Torino, Biassono, Rezzato, Lodi i EB Femení Osona. Els sistema de competició era de lliga entre els 6 equips participants, i en funció dels resultats els dos primers classificats disputaven la final, i el 3r i 4t per la 3a posició.

En un torneig en què la gran majoria de les jugadores eren nascudes l'any 1997, les nostres 98 van ser capaces de fer una molt bona progresió al llarg de les jornades aconseguint madurar com a equip i aconseguir fer un pas endavant a nivell d'actitud, tenint en compte la dura fase regular que comença al gener.

En la primera jornada del Torneig, les de la plana es van enfrontar a l'equip local amb el que poc va poder fer per la consistència de les locals i la diferència física, com també el cansament del viatge per part de les nostres. En el segon partit del primer dia l'equip va estar millor davant l'equip de Lodi amb el que van estar competint de principi a fi.

La segona jornada les d'Osona van disputar els altres 3 partits, en una jornada en la que l'equip va anar de menys a més, aconseguint a l'últim partit tenir contra les cordes a l'equip que acabaria guanyant el torneig (Pallacanestro Torino), en un partit en el qual les nostres van anar per davant tot el matx amb un molt bon treball de totes, i que només una zona molt agresiva de les italianes va poder decantar la balança a 2 minuts pel final.

Felicitar a l'equip pels passos endavant portats a terme en un punt de la temporada en el que el nostre Infantil passarà a lluitar per està entre els millors del país, com també per totes les experiències viscudes al llarg de 3 dies inolvidables.
Enllaços relacionats:
Pàgina web Sanga Basket
Equips participants
Fotos del Torneig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada