AB la Salle Tarragona 42
EB Femení Osona 81

(2-17), (6-8), (13-9), (7-4), (2-17), (6-7), (2-11), (4-8)

Sara (4), Marta S (9), Laia (malalta), Raquel (6), Abril (8), Dèlia (26), Lara (5), Estel (9), Rut (8), Marta M (4), Berta (2)
Bon partit de ls Infantils a una de les pistes més dificils de la lliga degut al llarg viatge que suposava anar a Tarragona. Tot i això les osonenques van sortir molt posades a pista per fer un parcial de (2 - 17) en els primers 5 minuts. Degut a aquest aventatge els següents 3 períodes van abaixar els braços i les locals ven aprofitar per retallar distancies i posar el marcador amb un (28 - 38) al descans.

A la represa les jugadores del Femení Osona van tornar a sortir molt posades en el partit i van tornar a fer un parcial de (2 - 17) en 5 minuts. A partir d'aqui en lloc de relaxar-se van anar a més i van seguir treballant, i fruit daixo van ampliar el marcador per arribar al resultat final de (42 - 81).