12 de desembre del 2011

La Dèlia amb la Selecció Catalana

Després de moltes setmanes de treball, aquest diumenge es feia l'últim tall per conèixer quines 12 jugadores representarn la Selecció Catalana Infantil Femenina als propers campionats d'Espanya, que es celebren a Valladolid del 2 al 8 de gener de 2012.
Finalment, la jugadora de l'equip Infantil de l'EB Femení Osona, Dèlia Ania, formarà part d'aquesta selecció juntament amb: Maria Berneda, Laia Clavero, Laia Solé, Sabela Reigosa i Anna Vallverdú del C.B. Almeda; Carla Grau i Sara Atencia del Femení Sant Adrià, Mara Poch i Maria Martí del G.E.i.E.G, Berta Cejudo de la U.E. Mataró; i Gemma Recasens del Girona F.C.

Selecció Catalana Infantil Femenina
Rivals dels campionats

D'altra banda, Laia Raventós ha aconseguit formar part de la Selecció Catalana Cadet Femenina tot i ser Cadet de primer any, que competirà també a Valladolid en els propers Campionats d'Espanya de categoria Cadet Femenina. La jove jugadora de Sta. Eulàlia de Riuprimer, que ara forma part del progama Segle XXI de joves promeses, va està convocada per la Federació Espanyola pel grup de seguiment U15 que es va entrenar a Castelldefels.

Selecció Catalana Cadet Femenina
Convocatòria Selecció Espanyola

I això no és tot, ja que a part de la Laia i la Dèlia, poden ser fins a 4 osonencs els que viatgin fins a Valladolid als campionats d'Espanya. Una persona molt vinculada amb l'EB Femení Osona com l'Anna Farrés, viatjarà com a segona entrenadora de la Selecció Infantil Femenina, i d'altra banda l'Aleix Pujadas, que està a un pas de formar part de la Selecció Catalana Cadet Masculina.

L'EB Femení Osona us felicita als 4 per una fita mai aconseguida pel Bàsquet Osonenc, i de la qual tots hauríem d'estar molt orgullosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada