13 de desembre del 2011

El Pre-Infantil segueix creixent a Parets

El Pre-Infantil va participar la passada setmana a la setena edició del Torneig Vila de Parets, un dels torneig de és nom del país de categoria Pre-Infantil, tant masculí com femení. El torneig va servir a les nostres jugadores per viure una nova experiència com a equip, conèixer els rivals més forts de la seva generació, i seguir creixent com a equip tant dins com fora de la pista.
 Amb un balanç de 1 victòria i 2 derrotes a la Fase Prèvia, les d'Osona van passar a lluitar per les places del 9è al 16è lloc, després de començar el torneig amb un bon partit davant del Cornellà (42-57) on les del Baix Llobregat no van trencar el partit fins els últims minuts de partit; guanyant al CN Caldes en un partit molt complet en el que les d'Osona van demostrar la seva superioritat (72-27), i finalitzant la jornada amb una derrota davant el CP Roser en un partit poc constant i on el cansament va passar factura (46-62).
En els posteriors creuaments, en un partit ajustat davant el Sant Gervasi (38-40), les d'Osona van perdre en un partit en el que les del Vallès van buscar més la victòria i on les d'Osona es van conectar tard. Més tard, davant un dur C.B.Mollet les d'Osona van guanyar amb comoditat a base d'una defensa intensa que compensava el desencert ofensiu (48-33). I finalment, en la última jornada novament davant el C.N. Caldes, les nostres van tornar a vèncer finalitzant la participació al Torneig en 13a posició.
Web del torneig 
CLICA PER VEURE LES FOTOS EB FEMENÍ OSONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada