Victòria de les Cadets en el derbi a Roda

CB RODA 50
EB FEMENI OSONA 59

Parcials: (13-10), (10-10), (13-17), (14-22)
Sara (4), Olivia (11), Júlia, Gina (2), Laia, Dèlia (16), Clàudia (6), Joana, Aida, Sussana (20), Estel i Marta
Les Cadets van aconseguir imposar-se en el derbi contra el Roda jugat el 23 d'Octubre a Roda de Ter en un partit marcat per la intensitat i la voluntat de les locals.

En els dos primers periodes, el Roda va dominar el partit sense aconseguir grans rendes en el marcador gràcies a la seva intensitat i una defensa zonal que va col·lapsar l'atac de les noies de l'EBFO. La falta de domini del rebot defensiu i d'agressivitat en defensa va fer que les cadets no poguessin correr durant els dos primers periodes i el Roda arribés al descans amb un 23-20 favorable.

A la segona meitat les noies de l'Escola de Bàsquet van augmentar el ritme de partit, van atacar amb més mobilitat i van aconseguir entrar a l'últim periode amb un lleuger aventatge 36-37. L'últim periode va seguir igual·lat fins a l'últim minut en que les cadets van trencar el partit gràcies a un triple que les va col·locar 48-53 al marcador. El Roda va buscar retallar distàncies a la desesperada cosa que van aprofitar les noies de l'escola de bàsquet per augmentar la diferència fins al 50-59 final.