27 d’octubre del 2011

Bon partit i liderat per l'Infantil

G.E.i.E.G A 64
E.B. Femení Osona 77

Sara (7), Marta S (20), Laia (6), Raquel (2), Abril (2), Dèlia (22), Lara (3), Estel (4), Rut (3), Marta M (8), Berta (0)

(12-13), (3-9), (4-14), (10-3), (6-11), (12-4), (6-12), (11-11)

Important victòria de les Infantils davant del rival més dur de la fase previa el passat dissabte a Girona, en un partit en el que l'EBFO i el GEiEG es jugaven el liderat del grup.

En una de les pistes més dures de tota la lliga, el partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips molt posats i conscients del que hi havia en joc, començant a mostrar-se qui portaria el ritme del joc ja que, de mica en mica, les jugadores de l'Osona van anar marxant del macador fins arribar a estar casi 20 punts per sobre. Tot i l'avantatge aconseguit a força de constància per part de les de la plana, les gironines no abaixaven els braços i aconseguien remuntar varies vegades els desavantatges en el marcador.

A la represa tot va seguir amb la mateixa dinàmica, tot i que hi va haver alguns moments de "caos" en els quals les jugadores gironines escursaven distàncies. Tot i això, les osonenques reaccionaven i aconseguien portar de nou la direcció del partit a favor seu.

El pròxim partit és el dia 5 de novembre davant un Terrassa, rival que donarà molta guerra i que sortira a per totes ja que només passen els 3 primers a A1.

Clica per veure les fotos del GEiEG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada