17 d’octubre del 2011

Victòria del Pre-Infantil en un molt bon partit

AE MINGUELLA 79
EB FEMENI OSONA 31

(01-10), (03-09), (03-12), (05-07), (08-02), (05-11), (04-14), (02-14)

Berta (lesió), Cristina, Eli (8), Maria (18), Judit (1), Marta (8), Anna (10), Carla (lesió), Júlia (26), Xènia (8)
El passat dissabte, les petites de l'EB Femení Osona visitaven la pista d'un imbatut AE Minguella, amb les ganes de seguir treballant amb la mateixa tònica dels últims dies, tot i desplaça-se amb dues baixes per lesió de la Carla i la Berta que esperem poder incorporar aquesta setmana.

Una pista complicada i petita, no impedia a les de la Plana sortir amb molta intensitat defensiva per aconseguir marxar ràpid en el marcador. Les visitants es trobaven còmodes en pista, donant molta mobilitat a la pilota i aconseguin cistelles fàcils després de molt bones defenses. Per la seva banda, les locals poc van poder al llarg d'una primera part en la que el ritme del partit el portaven les d'Osona.

A la represa, en moment de desconcert de les nostres portava al Minguella a lluitar per entrar en el partit, però el col·lapse va durar poc i amb 2 últims períodes molt intensos l'EBFO aconseguia acabar el partit 48 punts per sobre.

Felicitar a l'equip pel treball realitzat en el partit, i la setmana vinent toca visitar la pista del Vilassar de dalt, un altre cop com a visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada