EB FEMENI OSONA 57
CB GRANOLLERS "A" 35

Parcials: (8-6), (18-9), (22-5), (9-15)

Sara (5) Olivia (2) Júlia (4) Gina (12) Dèlia (8) Clàudia (2) Joana (2) Aida (7) Sussana (15), Marta

Després del dur revés de la setmana passada on BBC va ser més intens que les noies d'Osona, aquest diumenge a Torelló van sortir decidides a guanyar el partit des del treball i la defensa. Des del primer minut les cadets van demostrar més intensitat que el rival i poc a poc van anar agafant marge al marcador fins arribar al 26-15 del descans.

L'inici del tercer quart va ser definitiu amb un parcial de 13-0 que col·locava a les Osonenques 24 punts a sobre i amb el partit ben encarrilat, per acabar el període 48-20. En l'últim periode granollers va treure l'orgull per retallar una mica la distància i acbar amb el 57-35 final.

Destacar el canvi de mentalitat de les cadets respecte a l'última setmana i la capacitat de scarifici de totes per treballar el partit des de la defensa com demostren els parcials del segon i tercer periodes.