9 de juny del 2011

Les peques acaben la competició

EB Femení Osona vs Roser (26-53)
EB Femení Osona vs Paidos - ASFE (51-55)
El passat dissabte 04 de juny, el Pre-Infantil de l'EB Femení Osona participava al campionats de Barcelona de nivell A on els 4 primers classificats dels dos grups de nivell A competien per ocupar les dues places que donaven accés als campionats de Catalunya.

El primer rival de les de la Plana va ser un fluix Roser que poca oposició va posar en un partit en el que les d'Osona van començar nervioses però amb el pas dels minuts van ser capaces d'oferir estones de molta intensitat i treball. Al final la diferència va ser ser considerable i les d'Osona jugaven a les 17h el partit decisiu contra un dels conjunts més potents, el Paidos Sant Fruitós.

El partit de semifinals va ser un partit de molts nervis pel premi que l'equip guanyador rebia. El partit va començar amb intercanvis ràpids de cistelles i transicions ràpides de les del Bages que castigaven amb facilitat la cistella de les osonenques, aprofitant que el partit es jugava en pista llarg. Al llarg de la primera part el marcador va estar molt igualat amb avantatges minims dels dos conjunts. A la represa, les del bages van prémer l'accelerador per marxar de 10 punts, però un EBFO treballador va ser capaç de remuntar en el 5è període la diferència i entrar a l'últim període amb el 50% de les opcions. En els últims minuts, el cansament i el desencert de les osonenques va permetre al Paidos emportar-se la victòria en un partit molt lluitat.
Felicitar als dos equips classificats per la fase final d'aquesta setmana, però sobretot a les nostres jugadores l'esforç fet al llarg de tota la temporada en un any de molts canvis i experiències noves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada