21 de juny del 2011

Finalitza la Temporada 2010-2011

Aquest dimecres finalitzen els entrenaments de la temporada 2010-2011 dls equips Pre-Infantil i Infantil que formaven part de l'Escola de Bàsquet la present temporada.

El balanç dels tècnics al final de curs és molt positiu pel que fa a l'evolució dels dos grups al llarg de la temporada com les metes esportives assolides.

Per una banda, l'Infantil va aconseguir en una dura categoria com la d'Infantil femení nivell "A" col·locar-se entre els 16 millors de Catalunya, i acabar en una complicada fase regular en 2a posició i tractant "de tu a tu" amb grans clubs de bàsquet femení de l'estat. En la lluita per col·locar-se entre els 4 millors de Catalunya tant sols 8 punts contra el Granollers les van privar de més premis, en una temporada que ha permès al grup crèixer tant dins com fora de la pista.

Les petites, per la seva banda, que vivien per primera vegada l'experiència de formar part del projecte i poder competir amb un equip contra els millors, foren capaces d'adaptar-se molt bé a les exigències de la competició. El grup va passar d'una fase prèvia molt irregular, fruit de la constitució d'un grup nou de jugadores, a consolidar-se al llarg de la fase regular per mostrar la notable progresió al llarg de la temporada. El Pre-Infantil va aconseguir ser el més regular de les dues fases, classificant-se en primera posició competint al màxim nivell de la categoria, i només quatre punts a les semi-finals dels campionats de Bacelona els van impedir participar als campionats de Catalunya.

Amb tot això, l'EB Femení Osona pot estar orgullós d'estar competint amb els clubs femenins de primera fila tant a nivell autonòmic com estatal, fet que dóna sentit a un projecte comú entre tres clubs que busquen oferir bàsquet de nivell per les jugadores de la comarca d'Osona.

Felicitats a les jugadores, pares, entrenadors i tots aquells qui formeu l'EB Femeni Osona per una gran temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada