17 de maig del 2011

L'Infantil es queda a les portes de la final a 4

EB Femení Osona 70
CB Granollers 69

(17-24), (11-20), (20-14), (22-11)

Raventós (33), Gràcia (5), Molero (4), Cumeres (5), Ania (10), Codina (4), Joana (5), Susanna (2), Cristina (2)

El Municipal d'Esports de Vic acollia aquest dissabte la Tornada dels quarts de final del Campionat de Catalunya Infantil Femení - Nivell A1 entre dos conjunts que ho donarien tot per una plaça a la final a 4.

L'encert inicial de les Osonenques va permetre obrir una petita escletxa inicial amb un parcial inicial de 9-2 que donava emoció a l'eliminatòria, però poc va durar ja que un parcial de 2-15 capgirava el marcador i posava la presió al bàndol osonenc que acabava el primer parcial 7 per sota. El segon període els nervis van passar factura i l'equip va abaixar els braços veient com les del Vallès agafaven rendes de ins a 20 punts de diferència que deixaven l'eliminatòria francament complicada.

A la represa les de la plana, conscients que tenien molt més a guanyar que no pas a perdre van ser capaces de canviar el xip i entrar novament en el partit de mica en mica a base de constància, i el grup va ser capaç de posar-se 48-58 al final del 3r període. Un parcial de 9-0 inicial a l'últim període posava a les locals 1 punt per sota amb 5 minuts per jugar-se, però al final, tot i la lluita el premi no va arribar.

Ara, quan la temporada finalitza per l'equip, només queda valorar tot allò aconseguit, les experiències viscudes i l'evolució esportiva i humana d'aquestes joves jugadores que cada dia demostren que poden ser més grans.

Felicitar per últim els 4 equips classificats que lluitaran aquest cap de setmana pel campionat a Reus: Reus Deportiu, CBF Sarrià, Femení Sant Adrià i CB Granollers.
Podeu clicar sobre la imatge per veure el video que se'ls va passar a les jugadores abans del partit.

1 comentari: