19 de maig del 2011

2a derrota de la temporada pel Pre-Infantil

PAIDOS-ASFE 51
EB FEMENÍ OSONA 43

Aquest dissabte, un Pre-Infantil just d'efectius es desplaçava a la comarca veïna per jugar contra un dels rivals més durs de la categoria, conscient que no pot cometre més errors si vol entrar a la lluita pels campionats de Barcelona.

El partit va començar amb un desequilibri a favor de les locals que sortien des del minut 1 amb les idees clares que portaven a un alt ritme de joc. Aquest intensitat va anular a les de la plana que no trobaven manera de entrar en el partit. Al llarg de la primera part la tònica no va variar i les locals van aconseguir avantatges superiors als 20 punts de diferència.

A la represa les d'Osona van treure's les presions per, de mica en mica, entrar dins al partit i demostrar el perquè del liderat del grup. Les del bages v an seguir treballant amb la mateixa constància, però les osonenques van aconseguir sense demostrar massa res, retallar l'avantatge fins el resultat final.

Segona derrota consecutiva de les "peques" després d'unes setmanes complicades d'entrenaments amb poques jugadores per culpa de les lesions, i que esperem recuperar-les pròximament de cara al final de temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada