CE Joventut l'Hospitalet
EB Femení Osona 66

Sara (4), Laia (12), Abril (3), Dèlia (15) Lara (-), Estel (14), Rut (6), Marta M (8), Berta (2)

(7-11), (3-9), (6-16), (5-8), (10-10), (6-13)

Important victòria del Pre-Infantil davant d'un dels rivals més forts del grup com és l'Hospitalet.

El partit va començar amb un primer període molta intensitat per part dels dos equips però, a mesura que nava passant el temps, es va anar decantant per les visitants fruit de una bona defensa i d'un bon joc d'equip en atac. Aquesta imatge es va anar repetint en els següents períodes fins arribar al descans amb un aventatge de 19 punts (18-37).

A la reprèsa les diferències van augmentar molt lentament fruit de la agresivitat de l'equip local per intentar remuntar el partit i guanyar-lo, però la constància en defença de les d'Osona ho va evitar tot i que en atac el desencert de cara a cistella els hi anava en contre. En arribar a l'últim període les coses va tornar a ser com la primera part, amb domini tant amb defensa com en atac per les jugadores de la plana fins arribar al resultat final de 37-66.

Ara toca esperar la visita de Lestonnac a casa, el dissabte a les 16h a Vic, en el que s'intentara seguir amb la mateixa dinàmica de joc de les 3 o 4 últimes jornades.