EB Femení Osona 55
SEDIS Bàsquet 52

(21-21), (6-14), (15-11), (13-6)

Laia, Sara, Júlia, Gina, Martina, Dèlia, Clàudia, Joana, Susanna, Cristina

Aquest cap de setmana la jugadores de la Seu d'Urgell visitaven el municipal d'esports de Vic conscients qu e una derrota les deixava sense opcions per quedar entre els quatre primers classificats que dóna la possibilitat d'estar entre els 8 millors equips de Catalunya. Les locals per altra banda amb la victòria asseguraven finalitzar entre els 3 primers després de la derrota de Sarrià '98.

El partit va començar amb una elevada anotació per part dels dos conjunts (21-21) destacant ambdos més per l'atac que no pas per la defensa. A partir del segon període les locals van treballar amb poca mobilitat ofensiva que dificultava anotar i provocava col·lapse dins la pista.

A la represa, les locals tornaven a sortir intenses i retallaven el desavantatge de 8 punts, empatant el partit amb 2 minuts de joc. A partir d'aquí, les defenses van començar  a prendre protagonisme als atacs que preveien un marcador baix. A l'últim període, tot i anar les de la Seu per davant durant 39 minuts i anar 6 amunt al minut 37 de partit, les de la plana van creure i lluitar per la victòria aconseguint un parcial final de 11-2 que donava la victòria a les d'Osona.