Victòria de les Infantils a una pista difícil

CB Cornellà "A" 52
EB Femení Osona 64

(12-20), (11-14), (14-12), (15-18)

Laia (12), Sara (7), Júlia (9), Gina (9), Martina (2), Dèlia (12), Clàudia (5), Joana (4), Susanna (lesionada), Cris (4)

Primer partit de la Fase Regular de l'EB Femení Osona com a visitant, en el seu desplaçament a la sempre complicada pista del Cornellà amb la baixa de Susanna Roselló per lesió.

El Femení Osona va sortir amb les idees molt clares i amb molta intensitat, marcant de bon inici les diferències amb un parcial inicial de 0-11 que donava molta confiança per fer front a un Cornellà que aviat es posaria a donar guerra. Al llarg del primer període, Osona va portar la iniciativa i el ritme del partit, finalitzant el període amb un avantatge de 8 punts. Al segon període, les de la plana van seguir treballant per ampliar l'avantatge, amb un treball defensiu que posava en sèries dificultats al rival, arribant al descans amb un avantatge de 11 punts.
A la represa, un parcial de 8-0 de les del Llobregat apropava les locals a només 5 punts, però la constància i el treball van portar l'encert a les d'Osona per encarrilar amb 9 punts d'avantatge l'últim període. L'últim període va tenir dos moments molt diferenciats: un inici amb un Osona molt relaxat i un cornella que a força de lluita aconseguia posar-se dins el partit (6 punts a sota), i un final de partit en el que les de la plana van prémer l'accelerador per aconseguir posar-se 16 punts per sobre a l'últim minut de partit.

Important victòria davant d'un rival directe que dóna el liderat del grup a un Femení Osona que es manté com a únic equip invicte del grup.

La propera setmana, l'Infantil haurà de fer un llarg desplaçament fins a Tarragona per visitar la pista de Lestonnac, un equip que tot i no portar cap victòria fins el moment, és díficil de guanyar.