EB Femení Osona 77
CE Joventut l'Hospitalet 72

Lara (-), Estel (6), Rut (8), Marta Moral (11), Berta (-), Sara (8), Marta Serra (7), Laia (6), Raquel (15), Abril (4), Dèlia (12)

(13-12), (10-11), (12-8), (18-10), (10-18), (14-13)

Victoria merescuda de les Pre-Infantils davant un Hospitalet molt motivat i amb moltes ganes de guanyar el partit.
Ha set un partit molt igualat des de el principi, molt frec a frec fins a la mitja part on les d'Osona només guanyaven per 4 punts (35-31).

A la represa les locals han sortit molt motivades i han aconseguit ampliar l'avantatge al marcador fins als 12 punts amb un quart període espectacular, però en el cinquè les de l'Hospitalet han han plantat cara i han tornat a igualar al partit, fins a l'últim període que ha estat molt igualat on les jugadores locals han aguantat la pressió i els atacs visitants i s'han emportat el partit.