CB Granollers 66
EB Femení Osona 50

(16-14), (22-6), (16-16), (12-14)

Laia (14), Sara (3), Júlia (3), Gina (2), Martina (2), Dèlia, Clàudia (4), Joana (2), Susanna (15), Cris (3)

Primera derrota de la tempòrada per les infantils davant un dels equips més potents de la categoria, el CB Granollers. Un Osona desubicat va iniciar el partit amb poc ritme i desencert, davant un Granollers que també va començar desencertat però va prémer l'accelerador al minut 3 per marxar amb un 9-0 d'entrada. Un temps mort dels d'Osona ajudava a canviar la dinàmica del partitper aconseguir arribar a la fi del 1r període amb un ajustat 16-14.

A partir del segon període, les del vallès van demostrar ser un equip més constant i molt ràpid en les transicions ofensives per trencar el partit. La lluita per part de les d'Osona van permetre mantenir la diferència en el marcador al llarg de la segona part, amb notable irregularitat en el joc.

Tot i la derrota, es poden treure coses positives d'un partit que ha servit per veure les mancances del grup, per treballar i millorar al llarg de la setmana i seguir progresaant com a equip.

Aquesta setmana ens visita al municipal d'Esports de Torelló el cuer de la categoria, Sant Quirze BC en un partit que ha de servir per recuperar el ritme.