14 d’octubre del 2010

2 de 2 per les Pre-Infantils

BF Viladecans 58
EB Femení Osona 70

Sara (7), Marta Serra (lesió), Laia (15), Raquel (2), Abril (12), Dèlia (baixa), Lara (1),Estel (17), Rut (8), Marta Moral (baixa), Berta (8)

(8-19), (6-14), (8-13), (8-7), (15-7), (13-10)

 

Partit on les Osonenques van sortir a la pista amb un ritme de joc molt alt arrel d'una intensitat defensiva elevada que permetia sortir amb transicions ràpides. Fruit d'aquesta intensitat es va obrir un petit avantatge al primer període que va anar creixent fins a la mitja part.

A la represa, el cansament acumulat a la primer part i la curta plantilla de les d'Osona, va reduir la intensitat dels primers períodes i amb poc encert de cara a cistella, la qual cosa va afavorir a les de Viladecans per reduir la diferència i entrar de nou al partit. Tot i això, es va gestionar l'avantatge obtingut a la primera part per aconseguir la victòria.

Aquest partit es valora positivament ja que ha ajudat, tant a jugadores com entrenadors, a veure quins són els punts que s'han de reforçar per polir els errors del passat partit. Ara a seguir treballant i millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada