14 de juny del 2010

Terceres de Catalunya!

Aquest cap de setmana es celebraven a Reus els Campionats de Catalunya Pre-Infantil Femení amb els següents equips participants: EB Femení Osona, AE Hospitalet, UniGirona, Adepaf Figueres, SEDIS, CB Tremp, Reus Deportiu i Puigcerver La Salle.

Les osonenques disputaven elpartit de quarts de final amb el 1r classificat de Lleida, el SEDIS de la Seu d'Urgell.

EB Femení Osona 58
SEDIS 42
(12-4), (11-9), (9-12), (10-2), (9-5), (7-11)
Partit en el que el Femení Osona va saber aprofitar la seva superioritat com a equip per anar guanyant avantatges progressius gràcies a la constància i el treball en equip.
Amb la vitòria del dissabte al matí, les d'Osona arribaven sense massa problemes a les semifinals on es trobava al gran favorit, l'equip amfitrió Reus Deportiu, amb una plantilla molt curta i 4 jugadores molt determinants.

EB Femení Osona 44
Reus Deportiu 75
(7-14), (5-13), (13-6), (4-11), (6-12), (9-19)
Un EB Femení Osona molt nerviós va sortir amb poques idees i molts dubtes davant un equip que treia rendiment de cada atac. A finals del primer període les osonenques començaven a recuperar el seu nivell de joc i a entrar dins el partit progressivament fins a col·locar-se a 8 punts al descans. A la segona part però el Reus va aprofitar la seva superioritat física davant un Osona que va trobar a faltar la baixa de J.Molero.
Amb la derrota de semi-finals tocava jugar el diumenge el partit pel 3r i 4t lloc contra AE Hospitalet, que havia perdut a la pròrroga amb UniGirona l'altra semi-final.

EB Femení Osona 40
AE Hospitalet 32
(4-5), (4-3), (11-2), (9-11), (6-2), (6-9)
Partit molt lent i amb poca fluidesa de joc els dos primers períodes, que afavoria més a la dinàmica de joc de l'Hospitalet al ser un equip que anota poc. A partir del 3r període, les de l'EB Femení Osona van començar a treballar amb el seu joc alegre i ràpid aconseguint avantatges que les d'Hospitalet ja no atraparien.

Al final terceres de Catalunya, un premi més a una gran temporada. 
MOLTES FELICITATS!

CLASSIFICACIÓ FINAL:
1R. REUS DEPORTIU
2N. UNIGIRONA
3R. EB FEMENÍ OSONA
4T. AE HOSPITALET
5È. SEDIS BÀSQUET
6È. PUIGCERVER LA SALLE
7È. ADEPAF FIGUERES
8È. CB TREMP

1 comentari: