7 de juny del 2010

Propera parada: REUS -> Campionats de Catalunya Pre-Infantil Femení

Aquest dissabte a Vic i Sallent es van portar a terme els campionats de Barcelona Pre-Infantil Femení, del qual sortirien els dos equips de la província de Barcelona pels Campionats de Catalunya, que es celebren el proper cap de setmana a Reus.

A Sallent, Paidos Sant Fruitós va guanyar per 13 punts de diferència a l'Escola Sant Gervasi, mentre AE Hospitalet guanyava en un partit ajustat a Mataró per 3 punts de diferència. En la lluita entre Paidos i Hospi per una plaça als campionats de Catalunya, Hospitalet va donar la sorpresa imposant-se per 2 punts al líder de la fase regular.


A Vic, l'EB Femení Osona guanyava parant marcador a SAFA Claror  (68-18) mentre Igualada donava la segona sorpresa imposant-se a SR Lima Horta per un ajustat 50-48. El bitllet pels Campionats de Catalunya l'aconseguia l'EBFemení Osona al imposar-se amb claredat per un 75-47 al conjunt d'Igualada.



Un cop disputats els campionats de Barcelona, ens esperen el proper cap de setmana (12 i 13 de juny) els Campionats de Catalunya de la Categoria Pre-Infantil Femení amb els següents equips participants:

Barcelona: EB Femení Osona i AE Hospitalet
Girona: Unió UniGirona i Adepaf Figueres
Tarragona: Reus Deportiu i Puigcerver - La Salle
Lleida: SEDIS Bàsquet i CB Tremp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada