13 d’abril del 2010

VICTÒRIA DE L’INFANTIL DAVANT DEL CN TÀRREGA

(16 - 6) (19 – 4) (14 - 6) (10 – 10)
Laia (11), Judit (4), Olivia (0), Mireia (3), Carlota (4), Aida (6), Clara (5), Laura (2), Paula Rovira (11), Paula Bertran (9), Carla (4)

Aquest cap de setmana s’iniciava la fase de partits a Torelló. Després d’una setmana de descans les noies de l’infantil s’enfrontaven al Tàrrega, últim classificat del grup.

Era important mantenir durant tot el partit un ritme alt i aprofitar el treball defensiu per sortir ràpid en contraatac. A nivell defensiu s’havia d’aturar els dos punts forts del Tàrrega: per una banda, les jugadores havien d’evitar ser superades en l’1c1, assumint així una gran responsabilitat individual; i per altra, estar molt atentes els talls des del costat feble.
Les jugadores varen assimilar molt bé aquesta idea i aprofitant i finalitzant amb bàsquet totes aquestes situacions d’avantatge es var arribar el descans amb un 35 a 10 a favor. A la represa tot i disminuir un grau la intensitat es va seguir amb un bon ritme de partit. En tot moment, les noies de l’infantil varen tenir el control del partit i es van acabar imposant, 59 a 26.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada