21 d’octubre del 2009

Els equips de l'EBFO, al XXVè Torneig de Sant Julià

Els passats 28, 29 i 30 d'Agost es va portar a terme a la Vila de Sant Julià de Vilatorta la XXVena edició del Torneig Caixa Manlleu.

En aquesta ocasió l'EB Femení Osona hi va ser present amb els seus dos equips per tal d'aprofitar i seguir amb el treball de la pre-temporada disputant els primers partits amb els nous grups de treball i disfrutar d'un torneig que s'ha guanyat una reputació important l llarg d'aquests 25 anys d'història.

L'equip Infantil femení es va inscriure en la competició cadet i l'equip pre-infantil femení a la categoria infantil.

El sistema de competició en la lliga Cadet era de dos grups que feien una lligueta, i el primer de cada grup passava a la final. L'equip infantil de l'EBFO va guanyar els dos primers partits de la lligueta contra el CB Tona, en un partit poc lluït de joc, i el CEB Sant Jordi de Rubí, amb un molt bon partit de les jugadores d'Osona; i perdent els altres dos contra el Zast Vasc, per 14 punts de diferència en un partit on es va imposar el físic de les vasques, i l'Escola Pia d'Olot, per 1 sol punt de diferència on qualsevol es podria haver endut la victòria. Lesdues derrotes no van permetre a l'equip infantil de l'EBFO arribar a la final, però de totes maneres el balanç fou molt positiu tenint present la diferència d'edat.

El sistema de competició de la lliga Infantil era també de dos grups que feien una lligueta, els dos primers de cada grup jugaven les semi-finals, i les vençedores arribaven a la gran final. L'Infantil de l'EBFO es va enfrontar al CB Roda, que va vèncer en un gran partit per 18 punts de diferència, l'Stockport anglès on les jugadores osonenques van començar adormides però van aconseguir fer una segona part molt sèria i imposar-se per 20 punts de diferència, i per últim amb el CEB Ronçana amb qui l'equip Osonenc no va tenir masses problemes. Amb aquests resultats, l'EBFo va passar a semi-finals on es va enfrontar al CE Osona (amb jugadores 2 anys més grans), en un partit en què l'equip pre-infantil va lluitar d'inici a fi, tancant el marcador per 50 punts de diferència. El diumenge a la tarda era la gran final, i el rival el CB Cornellà 96. La final va ser molt disputada entre els dos equips, però finalment l'EB Femení Osona es va imposar per 6 punts de diferència proclamant-se campió del Torneig en la categoria Infantil femení.

Fotos de l'stage


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada